dulap-cu-2-usi-glisante-gandra-226x210x6Produse Credem că jocurile și jucăriile trebuie să fie distractive și prietenoase dar mai ales educative, pentru ca, împreună, deopotrivă copii și adulți să ne dezvoltăm toate laturile inteligenței într-un mod cât mai plăcut. Iubim libertatea, jocul cu copiii și natura și considerăm că, fiecare în parte suntem datori să avem un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător, motiv pentru care, Inno Laser folosește doar materii prime regenerabile. Utilizăm exclusiv materiale nepoluante și în cea mai mare parte reciclate, indiferent dacă producem jocuri și jucării educative, obiecte de design sau diferite decorațiuni.linie.png

dulap-cu-2-usi-glisante-gandra-226x210x6

                              Servicii În activitatea de prestare servicii ne caracterizează pasiunea pentru perfecțiune, dorința de a inova și atenția deosebită acordată design-ului.

Îmbinând aceste caracteristici, echipa noastră vă va asista în alegerea soluției tehnice optime, în proiectarea atentă și profesionistă, pentru rezultate excelente, de fiecare dată.