INTRODUCERE

Site-ul www.innolaser.ro, numit in continuare innolaser.ro, este proprietatea S.C. Inno Laser S.R.L. cu sediul social in localitatea Cluj-Napoca, Str. Zaharia Stancu,  nr. 10-12, bl. 2A, ap.9, înregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa tribunalul Cluj, sub numarul J12/4009/2017,  CUI: RO 37816793.

 Utilizarea site-ului innolaser.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

S.C. Inno Laser S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Intregul continut al site-ului innolaser.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Inno Laser S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul S.C. Inno Laser S.R.L.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale .

S.C. Inno Laser S.R.L. inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre vizitator / UTILIZATOR / CLIENT.

Conform legii nr. 190 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), S.C. Inno Laser S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII / CLIENTII.

S.C. Inno Laser S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.